Escletxa

Escletxa és un estudi d'il·lustració amb una llarga experiència en l'edició i la il·lustració infantil i juvenil. Ara ens bolquem en l'aventura de publicar e-books imaginatius, divertits, plens de colors, amb personatges molt originals, especialment pensats perquè els més petits de casa puguin jugar i aprendre a la vegada. Els nostres contes convertiran el teu iPad en una meravellosa aventura interactiva.

A Escletxa fem els contes més vius.

www.escletxa.com

Jocs Joc Joc Joc Joc

Martí un pingüí tafaner. I tu, on vius?

En aquesta història, Martí s'interessa pel lloc on viuen els animals. Així coneixem el camell del desert, el lleó a la sabana, els esquirols i els ossos dels boscos i les aus més musicals de la jungla. Tots aquests nous amics li expliquen com viuen.

3 idiomes: anglès, català i castellà
9 pàgines
3 jocs interactius
Lectura automàtica
16 interactivitats diferents

Una aventura interactiva al voltant del món.

En Martí és un petit pingüí que porta ulleres, és curiós i li encanta conèixer totes les coses, és un autèntic tafaner.

Li agrada saber-ho tot dels diferents hàbitats, paisatges i formes de vida dels animals, li interessa conèixer les diferents cultures i ciutats, i també com juguen i viuen els seus habitants, sobretot els nens i les nenes. I és clar, per conèixer cal viatjar i, a en Martí, això és el que més l'apassiona, ell voldria estar voltant pel món tota la vida!

En cada llibre, en Martí surt de casa seva, a l'Antàrtida, per començar una nova aventura per tot el món. I com que la Terra és rodona, el lector haurà d'anar girant de mica en mica la iPad, fins a fer tota la volta.

Cada pàgina amaga unes quantes sorpreses!! Toca, gira, fes música, arrossega els personatges amb el dit i descobreix què pot passar!

Amb "Martí un pingüí tafaner", descobriràs la diversitat natural i d'hàbitats, així com la riquesa cultural del món d'una manera molt divertida. Martí volta per tot arreu i tu viatges amb ell. A cada conte et trobaràs davant de nous paisatges i faràs nous amics, en Martí fa pocs anys que viatja i ja en té una pila.

Cada història té els seus propis jocs basats en el viatge d'en Martí que en reforcen la seva comprensió.

Us convidem a que acompanyeu en "Martí un pingüí tafaner" en aquest viatge.

Left
  • Martí el pingüí tafaner
  • Martí el pingüí tafaner
  • Martí el pingüí tafaner
  • Martí el pingüí tafaner
  • Martí el pingüí tafaner
Right